Medlemskab

Som betalende medlem af foreningen Anime Kita har du mulighed for at deltage i vores arrangementer, store som små. Du vil også være med til at støtte foreningen økonomisk, så vi kan udvide med flere tilbud.

Hvad skal jeg betale i kontingent?

Kontingentet for et års medlemskab i foreningen koster 200 dkk. Kontingentet gælder d. 1. i den samme måned, hvor betalingen er godkendt.

Betaling af kontingent sker til det første arrangement, du deltager ved.

Hvor kan jeg betale kontingent?

Du tilmelder du dig online gennem en formular hvor du vil blive bedt om dit samtykke, til at vi må sende dig yderligere oplysninger via mail.

Når vi har modtaget din tilmeldingsblanket, vil vi hurtigst muligt sende dig en mail med vores bankoplysninger, samt en unik kode du skal kopiere ind til ”tekst til modtager” på overførslen.

Det er vigtigt at du husker at indsætte denne kode, da det er din unikke kode i vores system, så vi kan registrerer hvem der er afsenderen af kontingentet!

Enkelte af vores arrangementer kræver ikke medlemskab ved deltagelse – dette vil fremgå af vores liste over arrangementer.

Prøve Medlemskab

Der kan én gang per person benyttes et prøvemedlemskab, der giver gratis adgang til et arrangement, der tillader dette, såfremt at vedkommende ikke har været tidligere medlem af foreningen.